Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

KULÜBÜMÜZDE DENİZ KÜREĞİ BRANŞI AÇILDI

Kürek federasyonu tarafınca Sinop Gençlik ve Spor Müdürlüğü için ayırılan ve GSİM tarafınca  kulübümüze tahsis edilen bir adet deniz küreği (2 çifte) teknesinin kulübümüze teslimi , kulüp yönetim kurulu tarafınca tüzüğümüz gereği alınan yeni branş açma kararı ve ilimizde düzenlenen kürek antrenörü kursu sonrasında SKY ilk kez yelken dışı bir branşda çalışmalara başlıyor.

Kulübümüze verilen 202 numaralı kırmızı 2 çifte  kürek teknesinin İstanbul-2010 dünya şamiyonasındaki fotograflarını görmek için BURAYA TIKLAYINIZ..

Aşağıda bir başka fotoğrafı gözüken 2 çifte tekne bu konuda dünyanın en iddialı üreticisi olan Eurodiffusion's marka ve bedeli 12,000 Euro.

Türkiye kürek federasyonu tarafınca  yapılacak olan Deniz Küreği Türkiye Teşvik yarışları bu yıl Eylül ayında SİNOP 'TA düzenleniyor. Bu yarışların Sinopta düzenlenmesinin amacı Türkiye kürek camiasına Sinop'u , Parktan başlayıp Kütüphane önünden Keçibaşına kadar olan güzel kürek parkurunu , Sinoplulara da deniz küreğini tanıtmak.

Şimdi bize düşen görev Eylül ayına kadar kulübümüz forması ile bu yarışlara katılacak (katılmak ve parkuru tamamlamak yeterli) bay ve bayan kürek takımlarını oluşturmak ve antrenmanlara başlamak.

Kulübümüzde kürek sporu yapmak isteyen bay ve bayan sporcu adaylarına duyurulur.. Yaş sınırı yok... Yani aslında 14 yaşını geçmiş olmak gerekiyor.. Sadece ben spor yapmak , fit olmak , yarışmak istiyorum, denizi seviyorum ve yüzme biliyorum demek yeterli.. İlgilenenlerin şahsen kulüp sekreterliğine başvurması gerekiyor..

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.