Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

Belediye Kupası 18-19 Eylül / Sinop

İlimiz yelken sporu tarihinde Sinop Belediyesinin sponsor olduğu bir yelken yarışı ilk kez 2010 yazında düzenlendi. Yarış giderlerinin önemli bir kısmı ve ödüllerin belediyemiz tarafınca karşılandığı yarışlarda  Başkan Sn.Baki Ergül hem yarışlar başlamadan önce kulübümüze gelerek sporcularımıza başarılar diledi hem de yarışlar tamamlandıktan sonra ödül törenine katılarak derece alan yelkencilerin ödüllerini verdi.

Bizler kulüp yöneticileri ve sporcular olarak yarışlar için Türkiyenin çeşitli bölgelerine yaptığımız seyahatlerde  yelken sporuna ve amatör yelken kulüplerine destek olan  yerel yönetimleri görmeye çok alışığız. Bu konuda zaman zaman kendi aramızda konuşup niçin Sinoplu yelkencilerin yerel yönetimler tarafınca desteklenmediğini sorgulamış ve kısmen de kendimizi bu konuda sorumlu tutmuşuzdur. İşte bu yıl ilk kez bizim Belediyemizde  bir yarış düzenlenmesi konusunda Sinop Yelkenciliğine hem maddi hem manevi bir destek verdi. Bu destek bizim için çok değerli. Başta Belediye Başkanı Sn. Ergül olmak üzere bu yarış için emek veren Sinop Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Yarışlar ve Ödül töreni sonrasında Sn. Belediye Başkanı ile yaptığımız sohbet sırasında bu yarışları her sene tekrarlamak ve komşu illerden misafir kulüpler de davet ederek daha geniş katılımlı yrışlar haline getirmek konusunda fikir birliğine vardık.

 
 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.