Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

KULÜBÜMÜZÜN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

1 Ekim 2011 tarihinde genel kurul toplantımız  yapıldı.Kulüp tüzüğümüz gereği iki yılda bir yapılan genel kurul toplantısında Eylül 2009- Eylül 2011 dönemine ait denetleme kurulu raporu ve yönetim çalışma raporu okunduktan sonra yapılan oylamada yönetim oybirliği ile ibra edildi.
Daha sonra genel kurulun olağan toplanma tarihinin 2 yılda bir Eylül ayı yerine mali takvim ve yarış takvimi başlangıcı olan Ocak ayında yapılması yönünde bir tüzük değişikliği için  Oğuz Özcü tarafınca önerge verildi. Yapılan oylama neticesinde tüzük değişikliği önergesi oyçokluğu ile kabul edildi. 

2011Ekim- 2014 Ocak yönetim dönemi için  Oğuz Özcü tarafınca divan başkanılığına sunulan, yönetim, denetleme ve onur kurulu adayları ile kulüp temsilcileri listeleri yapılan oylama neticesinde oybirliği ile genel kurul tarafınca kabul edildi ve bu listelerde yer alan ve isimleri aşağıda verilen kulüp üyelerimiz 2 yıl süre ile görevlendirilmiş oldular.

Yönetim Kurulu:
Oğuz Özcü  (Başkan)  
R.Cenker  Sencer  (Genel Sekreter)  
Ebru Batmaz (Sayman)
Turgut Kavak (Komodor) 
Burhan Kalemtaş (Viskomodor )
U. Yücel Uğur (Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Sorumlusu)
Ali Yalçın (Sosyal Tesis İşletme Sorumlusu)

Denetleme Kurulu :
Ülkü Dizdaroğlu
Vural Etyemez
Ali Gündoğdu

Onur Kurulu:
Okan Alpar
Necdet Balçık
Oya Koca

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.