Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

SİNOP KAMUOYUNA DUYURULUR

Türkiye Yelken Camiasına ve Sinop Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 
Sosyal medyada yer alan bazı haberler yanlış anlaşılmalara neden olmasın diye bu duyuruyu yapmak ihtiyacı doğmuştur.
Ne belediyemiz, ne Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ne Valiliğimiz ne de başka bir kurum kulübümüzü kapatmak istememektedir. Böyle bir şey söz konusu değildir.

Kulübümüzün Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait olan binası için kulübümüze sağlanan kullanım hakkı süresi dolmuş olduğundan, Gençlik ve Spor İl müdürlüğü kulübün binayı boşaltmasını istemektedir. Böyle bir tahliyenin gerçekleşmesi durumunda, 55 yıllık köklü bir geçmişi olan ve tarihi boyunca yetiştirdiği başarılı sporcuları, antrenörleri ve kaptanları ile ilimize, ülkemize önemli katkıları olan kulübümüzün, aşırı derecede olumsuz etkileneceği açıktır.

Bu nedenle kulübümüz, tesis kullanım süresinin uzatılabilmesi için idari ve hukuki zeminde,  mücadele etmekte ve uzlaşmaya çalışmaktadır.


Kulübümüz ve limanda sürekli yelken yapan sporcularımız şehrimizin bir simgesi olmuştur. Dileğimiz, kulübümüzün imkanlarının kısıtlanmaması, zayıflamaması ve faaliyetlerine aynen devam edebilmesidir.

Sadece kulübümüzü değil, Türkiye Yelken Camiasını ve Şehrimizi  ilgilendiren bu sorunun, karşılıklı anlayış içinde siyasetcilerimizin ve yerel yöneticilerimizin desteği ile çözüleceğine inancımız sonsuzdur.

Saygılarımızla
 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.