Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

2010 YARIŞ TAKIMLARI TOPLU FOTOĞRAFI SİTEYE EKLENDİ

Kulübümüz kurulduğundan bu güne çoğunlukla Karadeniz bölge yarışlarına en fazla sayıda sporcu ile katılan kulüp olmuştur. Ancak ilimizde yapılan 2010 Karadeniz bölge kupası  3. ayak yarışlarında bu anlamda çok önemli bir rekor kırıldı. Sinopta yarışmanın  avantajı ve yeni yetişen miniklerin de yarışabilir hale gelmeleri ile birlikte tam 21 optimist ve 4  laser yarışcısı yani toplam 25 yelkencimiz bu yarışlara kulübümüz forması ile katıldılar.

Yarışmalar tamamlanmış henüz ödül töreni başlamamıştı. YK üyesi Cenker Sencer toparlayabildiği tüm yelkencileri kayıkhanenin önüne dizip fotoğraflarını çekmiş. Çok da iyi yapmış çünkü tören nedeni ile giyilen formalar ile derli toplu bir fotoğraf olmuş. Ancak bu yarışlara katılmalarına rağmen  Birce, Selinay, Tuana , Batu ve Dilay fotoğraf çekilirken bulunamamışlar.

Ön sırada oturanlar : Soldan sağa , Aslı, Poyraz, Taha, Tan, Oğuz, Ege
İkinci ara sırada ayakta duranlar : Kutay, Ali Enes, Kardelen, Esma
Üçüncü sırada Ayakta duranlar : YK üyeleri Burhan Kalemtaş ve Necdet Kanal, Fırat, Antrenörümüz Özden Saral, Nisan (laser) , Uygar, Ilgaz, Ahmet, Yeni Antrenörümüz Muharrem Güneş, Laserciler Doğancan, Sergen ve Bilal. Onların arkasında duran ise İl Yelken Fed. Temsilcisi İsmail Çam.

Tabi ki bu fotoğrafı gelmiş geçmiş kulüp takımları albümüne de eklemeyi unutmadık.

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.