Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

SKY Yelken Okulu sezona 1 Nisanda başlıyor.

BASIN DUYURUSU
 
SİNOPTA HEM TATİL HEM YELKEN EĞİTİMİ
 
Sinop Karadeniz Yelken İhtisas kulübü Yelken okulu tarafınca yetişkinler için tasarlanan yatılı yelken eğitim programı 1 Nisan 2010 da start alıyor.
Karadenizde Yetişkinler için Yelkencilik eğitimi fırsatını sunan tek kurum olan SKY Yelken Okulu,  Ankara, Samsun, Trabzon, Sivas, Kastamonu,Amasya vb. yakın illerden gelecek üniversitelilere, genç çalışanlara eğitim vermeyi hedefliyor. Haftanın hergünü uçak seferleri olması nedeni ile İstanbuldan, Ankaradan, Üniversite yelken kulüplerine farklı bir denizde, farklı bir rüzgarda antrenman olanağı sunuyor.


 
En az 2 en çok 4 günlük eğitim paketleri klüpte yapılacak teorik ve eğitim teknelerinde yapılacak pratik eğitimin yanısıra  transfer konaklama ve yemek hizmetlerini de kapsıyor.  Eğitime katılan öğrenciler , her gün kulüpte 1 saat teorik, teknede 4 saat pratik eğitim aldıktan sonra geride kalan yarım günde Sinop'un tarihi ve coğrafi güzelliklerini keşfetmeye, eğlenmeye veya dinlenmeye zaman bulacaklar.
 
Amatör Denizci Belgesi almak isteyen katılımcıların bu isteklerini önceden bildirmeleri halinde eğitim sonunda kulüpde çevrim içi sınava girmeleri ve ADB belgesini alabilmeleri de mümkün.


 
Üniversitelilere ve hafta sonu tatilinde yelken öğrenmek isteyen genç çalışanlara eğitim verilmesi hedeflendiği için ekonomi ön planda.
4 arkadaşı ile birlikte 3 günlük bir programa katılan bir üniversitelinin , eğitim, transferler, 2 gece konaklama ve öğle yemekleri dahil, ödeyeceği toplam bedel 240 TL.
 
2007 yılında bir Avrupa Birliği projesi ile kurulan SKY yelken okulu, 1 Nisan 2010 dan itibaren farklı bir anlayışla çalışmaya başlıyor. Yelken Okulumuzun ana amacı yetişkinlere temel yelkencilik ve denizcilik eğitimi verilmesi. Bu amaca, bu eğitimlerden gelir elde edilmesi ve sporcularımızın malzeme ihtiyaçlarının finanse edilmesi de eklendi. Bir diğer amaç da Sinop Turizmine katkıda bulunmak olarak tespit edildi. İşte bu yüzden şehir dışından yelken yapmak veya yelken eğitimi almak için Sinop'a geleceklere transferler, konaklama, kahvaltı, yemek, rehberlik hizmetleri gibi yan hizmetleri de sunabilmek üzere organize olundu.

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.