Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

Üye Olmak İçin / Üyelerimiz

ONLAR  :

VARLIKLARI ile KULÜBÜMÜZE KİMLİK, BİLİNÇ ve İSTİKAMET VERENLER
MALİ DESTEKLERİ ile ÇOCUKLARIMIZIN SPOR YAPMALARINA KATKIDA BULUNANLAR

ŞUBAT 2014 tarihi itibarı ile Kulübümüzde 108 Asil Üyemiz var. Üyelerimizin  26'sı Sinop dışında hatta 3 tanesi  Türkiye dışında yaşıyor ve ancak fırsat bulabildikce çok sevdikleri Sinop'a gelebiliyorlar.

Asil Üyeler kulübün amacını-kuruluş ilkelerini benimseyen, medeni haklarını kullanmaya ehil, on sekiz yaşını bitirmiş bulunan, dernekler yasasında belirtilen kısıtlamaları olmayan ve yönetim kurulunca üyelik başvurusu onaylanan, ön koşul olarak üyelik giriş yükümlülüklerini yerine getiren, kayıt işlemleri tamamlanmış kişilerdir. Üyenin ölümü halinde eşi veya bir çocuğu, giriş ödentisi vermeden, yönetim kurulu kararıyla ve aynı sicil numarasıyla asil üyeliğe kabul edilebilir.

Nasıl Üye Olunur ? 
Asil üye olmak isteyen kişiler, iki asil üyenin referansı ile fotoğraflı "SKY Üyelik Başvuru Dilekçesi"ni doldurarak yönetim kuruluna üyeliklerinin onayı için başvururlar. Yönetim kurulu gerekli soruşturma ve araştırmayı yaparak ilk toplantıda ve en geç 30 gün içinde üyelik başvurusunu onaylar veya reddeder.  Başvuru dilekçesi onaylanan kişi üyelik giriş yükümlülüklerini yerine getirene kadar “aday üye”dir. Üyelik giriş yükümlülüğü ise; giriş ödentisi ile içinde bulunulan yılın yıllık ödentisinin tamamının ödenmesi ve iki adet fotoğrafın en geç iki ay içinde teslim edilmesidir. 

Kulübün lisanslı sporcusu olup, Türk Ulusal Yelken Takımı’nda yer almış, dernekler yasasına göre derneklere üye olabilme hakkını taşıyan sporcular komodorluğun önerisi ve yönetim kurulunun kararıyla asil üyeliğe, giriş ödentisi ve öğrencilik döneminin sonuna kadar da yıllık ödenti vermemek koşuluyla kabul edilebilirler. Öğrencilik dönemi sona eren sporcular diğer asil üyeler gibi yıllık ödentilerini vermek zorundadırlar.

Yelken hakem kurslarına katılarak Aday Hakem Lisansı alan ve 10 yarışta görev alarak İl Hakem Lisansı TYF'ce onaylanan aktif hakemler, kulübe üye olma isteklerini bir dilekçe ile belirterek komodorluğa başvurabilirler. Komodorluğun uygun görüşü ve önerisiyle, yönetim kurulunun kararına göre giriş ödentisi vermeden asil üyeliğine kabul edilebilirler. GSGM ve TYF’ce düzenlenen monitör ve antrenör kurslarına katılarak Yelken Antrenör Lisansı alanlar isteklerini bir dilekçe ile belirterek komodorluğa başvurabilirler. Komodorluğun uygun görüşü ve önerisiyle, yönetim kurulunun kararına göre giriş ödentisi vermeden asil üyeliğine kabul edilebilirler. Bu yolla asil üyeliğe kabul edilen yelken hakemleri ve antrenörler diğer asil üyeler gibi yıllık ödentilerini vermek zorundadırlar.

Giriş ve Yıllık Ödentiler :
Üyeliğe giriş ödentisi 2000 TL , Yıllık ödenti ise 300 TL dir.  

ÜYE LİSTESİ YENİDEN GÜNCELLENMEKTEDİR (Nisan 2023 de yeni liste yayınlanacaktır)

SIRA NO

ADI SOYADI MESLEĞİ YAŞADIĞI YER
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

 

 

 
 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.