Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

Aklimanda Piknik ve eğlence - 6 Eylül 2010

Geçtiğimiz 2010 yazı Eylül ayının 6'sında Kulübümüzce sporcularımız ve minik kursiyerlerimiz için düzenlenen Akliman Piknik fotoğrafları sitemize yüklendi. Etkinlik kapsamında düzenlenen ve Nejdet Kanal ağabey tarafınca titizlikle planlanıp yönetilen çeşitli kır oyunları, deniz oyunları , türlü eğlenceler ve yarışmalar sayesinde cocuklarımızla bilikte unutulmaz ölçüde keyifli bir gün yaşadık.

Komodor Turgut Kavak ve YK üyesi Cenker Sencer tarafından çekilen yüzlerce birbirinden güzel fotoğraf arasından seçim yapmak hiç kolay olmadı.

Sinop'un en güzel zamanı ve tam piknik havası idi. Güneşli parlak ve çok hafif esintili.
Sabah saat 9:00 da kulüp binasında toplanıldı. Ekipler oluşturuldu. 9-10  yaşındakilerin ekip başları 14-15 yaşındakiler oldu. Sıralar girildi düzenler kuruldu.
Tüm beklenenlerin gelmesi ile 2 tane minibüs ve binek araçlarla 15 dakikada Aklimana varılmıştı. Önce tekrar düzen içinde toplanıldı sayım yapıldı. Çevre keşifleri tamamlandı tuvaletin yeri belirlendi.  Daha sonra sıra geldi kır oyunlarına ; Toplar oynandı, ipler atlandı, toplarla hedef vurmaca atışları yapıldı koşuldu, hoplandı, zıplandı, gülündü ve tabi sonra acıkıldı. Yemek kuyrukları oluştu iştahla cheseburgerler yendi.

Yemekten sonra kısa bir dinlenmenin ardından deniz oyunları ve yarışları için mayolar giyildi ve yine ekipler , gruplar düzeni içinde Akliman iskelesinde toplanıldı. En artistik kim atlayacak ? En az su sıçratarak kim atlayacak?  En çok kim su sıçratarak atlayacak ?  Mantarlara kadar en çabuk kim yüzüp geri dönecek ? Denize atılan pinpon toplarından en fazla kim toplayacak ? Balonları en çok kim toplayacak ? . gibi çeşit çeşit oyunlar oynandı bol bol denize girildi.

Deniz sonrası akşamüstü o gün doğum günü olan Deniz ve Poyrazın doğum günü pastaları kesildi hep beraber neşe içinde doğum günü partisi yapıldı ve optimist şeklinde hazırlanmış pastalar yenildi.

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.