Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

ttnet eğitimi 2. grup

TTNET ile kulübümüz yelken okulu arasında yapılan bir işbirliği kapsamında 6 Mayıstan başlayarak 5 hafta boyunca şehrimize her hafta 20 çok önemli misafir geliyor.

İlk 2 haftası geride kalan proje kapsamında her hafta 10 misafir beraberlerinde getirdikleri değerli fotograf üstadları ve kulübümüzden ev sahipliği yapan Nilgün Cabacı hanım ile birlikte 3 gün boyunca Sinop'u gezip fotograflıyorlar. Tatlıca şelaleleri, Akliman, Hamsaroz, İnce burun, Sarıkum, Bozburun gibi doğal güzelliklerin yanısıra şehir içindeki kaleler, müzeler, antik tershane, yalı kahvesi gibi önemli fotograf mekanları da birer birer geziliyor.

10 misafirimiz  ise kulübümüz yelken okulunda 2 gün süreli yelkenciliğe giriş eğitimini almak  ve aynı zamanda Sinop'u tanımak için geliyorlar. Rüzgar ve Denizin durumuna göre esnek bir program uygulanarak kendilerine kulüp dersanemizde 1 + 1 = 2 saat nazari eğitim veriliyor. Güvenlik kuralları ile başlayıp yelkenci bağları ile tamamlanan bu eğitimin ardından yine hava durumuna göre toplam 8 saatlik deniz eğitimi var. Uygulamalı eğitim  için  Seydi Ali Reis ve Ülgen teknelerimiz 2 şer eğitmen ve 5'er öğrenci ile 2'şer kez denize çıkıyorlar. Eğitimden kalan zamanda  Sinop tanıtım turları müze gezileri ve Aklimanda bir piknik yapılıyor.

Bu proje kapsamında konukların havaalanından karşılanıp ,sağ salim bir şekilde havaalanında yolcu edilmelerine kadar geçen 2 gece ve 3 gün boyunca tüm transferler, konaklamalar, yemekler, ikramlar, eğitim çalışmaları, rehberlik , güvenlik ve sağlık hizmetleri, kulübümüz tarafınca organize ve takip ediliyor.

Bizim gibi küçük bir spor kulübünün çapına göre oldukça büyük sayılabilecek böyle bir eğitim ve turizm projesinde bize güvenerek kendimizi sınamamıza ve mahçup olmamak için gece gündüz çalışmamıza sebep olan TTNET yöneticilerine, İnsan Kaynakları ekibine  ve onları uğurlarken gözlerinde gördüğümüz içten gülümsemeler nedeni ile başardığımızı düşünmemize sebep olan konuklarımıza , miniklerimiz, sporcularımız, üyelerimiz ve yönetimimiz adına binlerce teşekkürler.

 
 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.