Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

Ali Vehbi Üstün den gelen anı fotografları

Kulübümüz eski sporcu ve monitörlerinden Ali Vehbi Üstün uzun süre önce elinde bulunan kulübümüz yelken ve yelkencilerle ilgili fotografları bize göndermişti. Ancak SAR projesi ve TTNET projelerinin getirdiği yoğunluk nedeni ile pek çok diğer konu gibi bu fotograflarda bekleyen işler arasında kaldı. Yelkenle ilgili tüm fotograflar siteye yüklendi. Darısı bekleyen diğer işlerin başına. 

Yelkencilerimizi muhtelif muhabbet sofralarında gösteren  fotograflar ise ileride Tekel sitesine konulmak üzere sansür tarafınca ayıklandı. Ancak bir tanesi vardıkı ayıklamak mümkün değildi. Sevgili arkadaşımız eski yelkencimiz rahmetli Hikmet Kaptan ile birlikte olduğumuz son muhabbet masası. Soldan sağa Hikmet Alparslan kaptan, karısı Aylin, Oğuz Özcü, Oğuz Bıldırcın, Ali Vehbi Üstün, Süleyman Ustaoğlu, Kasım Coşkun, Mehmet Demirci, Sedat Oğuz , Mahmut Ustaoğlu. Masada 2 kaptan 6 yelkenci var. Kimin ne olduğunu siz bulun.

Bu masa İstanbulda Nevizade sokak ta kurulmuştu ve o gün Hikmet ile karısı Aylin Ankaradan İstanbula araba ile gelmiş eve uğramadan direk yanımıza gelmişlerdi. Sonradan öğrendiğimize göre bu fotografın çekildiğinde hem Hikmet hem Aylin melun hastalıktan haberdardı ve bizlerden gizlemişlerdi. Bu fotograftan bir süre sonra tedavi için Amerikaya gittiler. Hikmet ameliyat oldu ama olmadı iyileşemedi. Bu fotograf çekildikten yaklaşık 1-2 sene sonra Hikmeti kaybettik.

Mekanın cennet olsun Hikmet Kaptan.
Seni hep hatırlıyoruz. Yukarıda seni anmak üzere kulübümüzde tekrar bir araya gelen arkadaşlarının toplu resmi var. Kimler yokki içinde. Kara Kazımın İhsan dan Kara Mahmutun Sabriye kadar.  Boş bir zamanda bu resimde yer alanların isimlerini buraya sıra ile yazmalıyız.

Aliden gelen fotografların tümünü görmek için BURAYI TIKLAYINIZ.

 

 

 

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.